Nano

Nano is een verzamelnaam voor verschillende technologieën die uw producten naar nieuwstaat kunnen herstellen of in nieuwstaat kunnen houden. Voor verschillende toepassingen hebben wij verschillende producten en diensten.

Toepassingen van Nano

Onze nano producten maken uw kostbaarheden weer als nieuw en zorgt dat ze voor langere tijd mee gaan. Lees direct meer over coaten: van uw pand, boot, zonnepanelen, steen, douchewanden, glas, horeca apparatuur, teak dek, teak meubelen, groene aanslag op uw terras etc.

Onderhoud door Nano

Nano technology……onzichtbare deeltjes gemaakt voor een zichtbare werking

UV beschermen door Nano

Bestaande materialen, aluminium gecoat, glas, stof, kunststof, kunststof kozijnen, enz. worden UV beschermt en de oppervlakken blijven hun kleur behouden.

Waterdruppels rollen naar beneden en nemen de vuil deeltjes mee, bij onbehandelde delen loopt het water ook naar beneden maar neemt geen vuil mee.

BioCoat Solar

Wij kunnen uw zonnepanelen behandelen met Solar, u krijgt meer rendement doordat ze schoner blijven en minder vaak te reinigen.

Op zonnige dagen krijgt u 11% meer opbrengst. Op dagen met weinig licht, regen, bevriezing krijgt u tot wel 15% meer rendement. Het geeft een zelf reinigend effect, regen reinigt de panelen voor u. Minimale glas erosie.

Uw panelen krijgen een langere levens duur, door minder erosie en door minder erosie blijven de panelen langer helder op de toplaag. Oude verweerde panelen kunnen wij weer voor u reinigen en daarna opnieuw behandelen met Solar en dan zijn ze weer volledig beschermt.

 

BioCoat  2.0 Glas en keramiek

Nano is zeer veelzijdig.

Glas, serre panelen, badkamer douchewanden, keramiek. Wij kunnen uw ramen behandelen zodat u de eerste maanden geen ramen meer hoeft te wassen, regen buien zullen uw ramen schoon maken en het zal weer streeploos opdrogen. Uw douche ruimte kunt u gewoon met schoon water reinigen, vuil en kalk hecht niet meer aan de wanden. Ideaal.

Zelfs uw auto kan er mee behandeld worden, auto eerst volledig reinigen en polijsten en daarna behandelen met BioCoat 2.0 Glas en Keramiek

 

BioProtector Motoren voor zuiniger rijden en minder onderhoud aan de motor van uw auto

Een product waarvan u 1 flacon motoren( 300 ml) in uw motorolie doet en 1 flacon diesel of petrol ( 300 ml) in uw brandstof tank doet u zeker 12 tot 20 % op uw brandstof bespaart.

Motoren

Is een toevoeging voor motor olie voor alle verbrandingsmotoren diesel, gas en benzine. Door deze toevoeging geeft het een duurzame verbinding met de motorolie en het smerend effect wordt verhoogt. De motor gaat na de toevoeging soepeler lopen en de weerstand van de draaiende delen neemt af. Hierdoor krijgt u een aanzienlijke brandstof besparing en verminderde uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. Het motor geluid wordt ook nog eens sterk gereduceerd.

Diesel – Benzine

Deze toevoeging bespaart u op korte ritten in het stadsverkeer minimaal 12 % en op de snelweg een besparing van minimaal boven de 20 %. Het is niet zo dat u dit na de eerste tankbeurt al gaat bereiken. Bij de eerste tankbeurt bespaart u ong. 8%, na de tweede tankbeurt ong. 10% en na de derde tankbeurt is de besparing maximaal. Het product heeft even de tijd nodig om zich volledig te hechten aan alle draaiende delen in de motor.

Nano protector voor uw auto
Nano protector voor uw auto

Zero Biocoat 1.0

Impregneer middel. Beschermd tegen vocht en vuil indringing. Bestemd voor zuigende ondergronden zoals natuur, kunst en betonstenen. Bouwt een vuil en vocht afwijzende, onzichtbare beschermlaag diep indringend in het oppervlak.

BioCoat 1.6 Hout waterbasis

Dit is een transparante, kant en klare coating. BioCoat 1.6 Hout vormt een permanente monomoleculaire  laag binnen de haarvaten zonder ze volledig af te sluiten. Alleen geschikt voor ongeolied hout

Zero Dreamcleaner

Het schoonmaak product voor alles, op enzymen basis

Voor het huishouden, horeca, auto mobiel, glas, kunststof, textiel, vet, wijn, afvoer putjes, natuursteen, vloeren, terrassen, buiten meubelen, groene aanslag, velgen, enz. En ondanks de veelzijdigheid is het een biologisch en op enzymen basis product en milieuvriendelijk. Gewoon een ultra krachtige reiniger. En dat voor alles in en om het huis

 

Biocoat

Glas, serre panelen, badkamer douchewanden, keramiek. Wij kunnen uw ramen behandelen zodat u de eerste maanden geen ramen meer hoeft te wassen, regen buien zullen uw ramen schoon maken en het zal weer streeploos opdrogen.